Gå til hovedindhold

Menuplaner

Ugentlige menuplaner for Solgårdens beboere og cafégæster.

Ret til ændringer forbeholdes.

Indhold

    Menu uge 47 Varm ret frokost Biret frokost Suppe / Lun ret aften

    Mandag

    Medisterpølse med stuvet hvidkål

    Risengrød med kanelsukker

    Tartelet med skinke, gulerødder & ærter

    Tirsdag

    Valgflæsk med persillesovs & hvide kartofler

    Creme brulee med karamel

    Svampesuppe 

    Onsdag

    Kyllingefrikasse med hvide kartofler

    Rabarber crumble

    Frikadeller med agurkesalat

    Torsdag

    Dagens fisk

    Jordbærfromage

    Leverpostej med champignon & bacon

    Fredag

    Labskovs med rødbeder

    Ostebjælker med druer

    Fiskefrikadelle

    Lørdag

    Gratineret hakkebøf med røsti kartofler

    Pistacieparfait

    Fiskefilet med remoulade

    Søndag

    Rødvinsmarineret kamsteg med svampe

    Belgiske vafler med syltetøj 

    Butterdejsstang

    Menu uge 48 Varm ret frokost Biret frokost Suppe / Lun ret aften

    Mandag

    Karrykål med kylling & grøntsager

    Alliancegrød med fløde

    Champignonssuppe

    Tirsdag

    Fløde gullash med ris

    Osteanretning

    Blomkålsgratin

    Onsdag

    Dagens fisk

    Kakaobudding

    Aspargessuppe

    Torsdag

    Helstegt kylling med rabarberkompot

    Fromage

    Falaffel med myntedressing

    Fredag

    Svinekæber braisseret i øl

    Osteanretning

    Gullaschsuppe

    Lørdag

    Carapulka med mos

    Frugtsalat med råcreme

    Æggetortillas

    Søndag

    Forloren hare med waldorffsalat

    Pandekager med appelsinsauce

    Spinattærte

    Menu uge 49 Varm ret frokost Biret frokost Suppe / Lun ret aften

    Mandag

    Chili con carne 

    Stikkelsbærgrød med fløde

    Blomkålssuppe

    Tirsdag

    Kyllingedeller med stegte grøntsager

    Croissant med tunsalat

    Æggekage med tomat & purløg

    Onsdag

    Skinkegryde med champignon & perleløg

    Frugtsalat med råcreme

    Spinatsouffle

    Torsdag

    Dagens fisk

    Æbletrifli

    Solgårdens påskefrokost

    Fredag

    Bankekød med gulerødder & mos

    Chokolademousse

    Quiche med kartofler & porre

    Lørdag

    Kylling tikka masala med kikærter

    Kanelparfait

    Minestronesuppe

    Søndag

    Flæskesteg med rødkål, sovs og hvide kartofler 

    Citronfromage

    Lun leverpostej med champignon & bacon