Gå til hovedindhold

Menuplaner

Ugentlige menuplaner for Solgårdens beboere og cafégæster.

Ret til ændringer forbeholdes.

Indhold

    Menu uge 42 Varm ret frokost Biret frokost Suppe / Lun ret aften

    Mandag

    Stegt medister med spinat a la creme & hvide kartofler

    Blommegrød med fløde

    Tomatsuppe

    Tirsdag

    Svenske kødboller med tyttebær & brun sovs

    Citronfromage

    Leverpostej med champignon

    Onsdag

    Dagens fisk

    Frugtsalat med råcreme

    Tartelet med skinke, ærter & gulerødder

    Torsdag

    Helstegt kylling med agurkesalat og rabarberkompot

    Æbletrifli

    Fiskefrikadeller med remoulade

    Fredag

    Kalvesaute Marengo med løse ris

    Portvinsmousse

    Forårsrulle med soya

    Lørdag

    Hamburgryg med grønlangkål & brunede kartofler

    Fugleredde med bærskum

    Champignonsuppe

    Søndag

    Frikadeller med rødkål, hvide kartofler & sovs

    Hjemmelavet jordbær is

    Osteanretning med druer & kiks

    Menu uge 43 Varm ret frokost Biret frokost Suppe / Lun ret aften

    Mandag

    Spaghetti med kødsovs hertil revet parmesan

    Rødgrød med fløde

    Græskarsuppe

    Tirsdag

    Gullasch med mos

    Koldskål med kammerjunker

    Flæskesteg med rødkål

    Onsdag

    Langtidssteg svinebryst med fløde kartofler

    Brie med druer & kiks

    Blomkålsgratin

    Torsdag

    Dagens fisk

    Baileysfromage

    Frikadeller med surt 

    Fredag

    Kotelet i fad med urtemos

    Ris a la mande med kirsebærsovs

    Grøntsagstærte

    Lørdag

    Coq au vin med løse ris

    Rosinportvin-parfait

    Jordskokkesuppe

    Søndag

    Kalkunsaute med champignon

    Pandekage med syltetøj

    Stegt blomkål med æg

    Menu uge 44 Varm ret frokost Biret frokost Suppe / Lun ret aften

    Mandag

    Millionbøf med kartoffelmos

    Sveskegrød med vaniljeflødeskum

    Kyllinge kroketter

    Tirsdag

    Italiensk farsbrød med tomatsalat & saltkartofler

    Citronfromage

    Broccolisuppe med croutoner

    Onsdag

    Fisk fra torvet

    Romfromage

    Tarteletter

    Torsdag

    Svensk pølseret 

    Frugtsalat med råcreme

    Quiche lorraine

    Fredag

    Pariserbøf med garniture

    Ananasost med druer & kiks

    Gule ærter suppe

    Lørdag

    Frikadeller med rødkål, hvide kartofler & sovs 

    Chokolademousse

    Rosenkålsgratin

    Søndag

    Hamburgerryg med stuvet spinat og brunede kartofler

    Regnbueis med vafler

    Fiskefilet med citron & remoulade