Gå til hovedindhold

Menuplaner

Ugentlige menuplaner for Solgårdens beboere og cafégæster.

Ret til ændringer forbeholdes.

Indhold

    Caféen holder lukket i uge 30, 31 og 32. Beboerne vil stadig få lækker mad som de er vant til, men man kan desværre ikke købe noget som udefrakommende.

    Menu uge 31 Varm ret frokost Biret frokost Suppe / Lun ret aften

    Mandag

    Paprikagryd med løse ris 

    Jordbærgrød 

    Pizzastykker

    Tirsdag

    Italienske kødboller med tomatsovs

     Panna cotta

    Porresuppe med kartofler

    Onsdag

    Kylling i karry med ananas og peberfrugt

     Crumble med rabarber

    Spinattærte med feta

    Torsdag

    Dagens fisk

    Melonsalat

    Tomatsuppe med pastahorn apart

    Fredag

    Kyllingsaute Marengo

    Brombærsuppe

    Risotto med svampe

    Lørdag

    Frikadeller med stuvet spinat og hvide kartofler

    Skovbæris

    Gulerodssuppe

    Søndag

    Nakkekam boulangere

    Trifli med creme og bær

    Croissant med hønsesalat

    Menu uge 32 Varm ret frokost Biret frokost Suppe / Lun ret aften

    Mandag

    Medisterpølse med rødkål, hvide kartofler & sauce

    Rødgrød med fløde

    Leverpostej med champignon

    Tirsdag

    Spaghetti med kødsovs med revet parmesan

    Koldskål med kammerjunker

    Jordskokkesuppe

    Onsdag

    Dagens fisk

    Brie med druer & kiks

    Blolmkålsgratin

    Torsdag

    Gryderet med perleløg samt grisekød

    Portvinsfromage

    Tartelet med med skinke & ærter

    Fredag

    Kortelet i fad med urtemos

    Frugtsalat med råcreme

    Grøntsagstærte

    Lørdag

    Coq au vin med løse ris

    Hjemmelavet kakaoparfait

    Ærtesuppe

    Søndag

    Kalkunsaute med champignon

    Pandekage med syltetøj

    Stegt blomkål med æg

    Menu uge 33 Varm ret frokost Biret frokost Suppe / Lun ret aften

    Mandag

    Cordon bleu med stuvet sommerkål & hvide kartofler

    Alliancegrød med fløde

    Karry svampesuppe

    Tirsdag

    Kalvelever med champignon a la creme

    Kakaobudding

    Butterdejsstænger

    Onsdag

    Frikasseè med hvide kartofler

    Citronfromage

    Croissant med tunsalat

    Torsdag

    Dagens fisk

    Ananassalat

    Sellerisuppe

    Fredag

    Labskovs med rødbeder & rugbrød

    Gl. dags æblekage

    Bagt kartoffel med urtedressing

    Lørdag

    Rødvins braisseret svinekæber

    Solbærparfait

    Suprise

    Søndag

    Hamburgryg med stuvede ærter & gulerødder

    Fugleredde med bærskum

    Grillet broccoli med revet parmesan

    Menu uge 34 Varm ret frokost Biret frokost Suppe / Lun ret aften

    Mandag

    Millionbøf med rødbeder & mos

    Solbær koldskål

    Gratin

    Tirsdag

    Krebinetter med stuved sommerkål

    Hjemmelavet grød med fløde

    Blomkålssuppe

    Onsdag

    Dagens fisk 

    Trifli

    Frikadeller med surt

    Torsdag

    Kyllingelasagne med mixet salat

    Fromage 

    Maskeret kål

    Fredag

    Bøf Lindstrøm

    Frugtsalat med råcreme

    Æggekage med tomat & purløg

    Lørdag

    Paprika kylling med flødekartofler

    Parfait

    Leverpostej med champignon

    Søndag

    Flæskesteg med hvide kartofler, sovs & rødkål

    Pandekage med chokoladesovs

    Tartelet

    Menu uge 35 Varm ret frokost Biret frokost Suppe / Lun ret aften

    Mandag

    Sheperds pie

    Rabarbersuppe med kanel hertil kammerjunker

    Tomatsuppe

    Tirsdag

    BBQ kylling med kartoffelsalat

    Vaniljefromage

    Quiche lorraine

    Onsdag

    Forloren hare med ribsgele

    Kirsebærkoldskål

    Falafel med myntecreme

    Torsdag

    Dagens fisk

    Jordbærtrifli 

    Aspargessuppe

    Fredag

    Karrygryde med ris 

    Portvinsfromage

    Ribbensteg med surt

    Lørdag

    Hakkebøf med ratatouille

    Hj laver parfait

    Fiskefilet med citron & remoulade

    Søndag

    Marineret kamsteg med timiankartofler 

    Chokolademousse

    Deller med rødkål