Gå til hovedindhold
Nyhed

Ny plejecenterleder

Kære alle beboere og jeres familier på Solgården.

Jeg er både glad, stolt og ydmyg over, at jeg har fået mulighed for at blive konstitueret Plejecenterleder for så mange dygtige og engagerede medarbejdere fra den første januar 2024.

Jeg kom til Solgården i 2015 hvor jeg blev ansat som sygeplejefaglig leder i hus D. Tilbage i 2018 blev jeg afdelingsleder og selvom jeg har været på Solgården i 8 ½ år er jeg mildest talt stadig top motiveret, for at Solgården er et hjem med hjertevarme og professionelle ildsjæle.

Jeg har nydt hver en dag og hver en stund med hver enkelt af jer. Vi prioriterer, at skabe den bedste hverdag og de festligste højtider, vi har sunget, danset, trænet, været kreative, nydt solen osv. Hyggeligt samvær bringer os tættere sammen og det er for mig det mest givende for vores eksistens som plejehjem.

Vi har masser af store og vigtige opgaver foran os, og jeg glæder mig fortsat til, at præge den gode udvikling, vi er i gang med.

Tak til Solgårdens beboere og deres familier for jeres opbakning og tak for tilliden fra alle 160 medarbejdere der hver dag knokler for at løse vigtige opgaver hos os på Solgården.

Jeg er konstitueret frem til den 1/5-2024.

Det er mig samtidig en kæmpe glæde, at sygeplejerske Julie Schmidt har sagt ja til, at være konstitueret afdelingsleder frem til den 1/6-2024.

Julie kender alle beboere rigtig godt. Hun er kendt for sin høje faglighed og sit empatiske væsen. Jeg er tryg ved, at Julie tager over og jeg er sikker på, at hun vil bibringe med mange gode ting, til stor gavn for beboerne og alle med tilknytning til Solgården.

Jeg holder en forsinket efterårsferie de første 2 uger af januar og jeg vil se frem til, at se jer alle igen.

I ønskes alle en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår

Bedste hilsner Sandra Maagaard, konstitueret Plejecenterleder