Gå til hovedindhold
Du er her:

Menuplaner

Ugentlige menuplaner for Solgårdens beboere og cafégæster.

Ret til ændringer forbeholdes.

Menuplan

Uge 44

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

Varm ret
-frokost

Boller i selleri med urtemos

Gullasch med mos

Ugens fisk

Frikadeller med stuvet spidskål

Hakkebøf med bløde løg

Rullesteg med rødkål

Kalkuncuvette
champignon a lá creme

Biret
-frokost

Rødgrød med fløde

Koldskål med frugt & dykænder

Frugtsalat med vanilieskyr

Croissant med tunsalat

Rygeost med radiser

Chokoladeskåle med fromage

Hjemmelavet lakridsparfait med vafler

Lun ret aften

Grøntsagssuppe

Tarteletter

Pasta carbonara med Parmesan

Skidne æg

Mulligatawny

Spinatsouffle

Fiskefilet med citron & remoulade

Pålæg aften

-Skinke med røræg

-Wienersalat

-Marineret sild med kapers & løg
-Farsbrød med surt

-Æg med rødebedesalat

-Rullepølse med italiensk salat

-Paté med cornichoner

Herregårdssalat

-Pastrami med pickles

- Surimisalat

-Røget makrel med peber

- Cervelatpølse
med remoulade

-Karrysild

-Hønsesalat