Gå til hovedindhold

Menuplaner

Ugentlige menuplaner for Solgårdens beboere og cafégæster.

Ret til ændringer forbeholdes.

Indhold

    Menu uge 37 Varm ret frokost Biret frokost Suppe / Lun ret aften

    Mandag

    Lasagne med tomatsalat

    Frugtgrød med fløde

    Broccolisuppe

    Tirsdag

    Frikadeller med rødkål, brun sovs & hvide kartofler

    Koldskål

    Grøntsagstærte

    Onsdag

    Rullesteg med abrikoser hertil hvide kartofler

    Cacao panna cotta

    Blomkålsgratin

    Torsdag

    Stegt sild & løgsovs

    Spejlæg med creme

    Svampesuppe

    Fredag

    Kyllingelår med rabarberkompot

    Crumble med blommer

    Forårsrulle med sursødsovs

    Lørdag

    Hakkebøf med bearnaise & ærter

    Fugleredde med bærkompot

    Fiskefrikadeller med remoulade

    Søndag

    Hamburgryg med stuvet spinat

    Belgiske vafler med flødeskum & syltetøj

    Tartelet med høns i asparges

    Menu uge 38 Varm ret frokost Biret frokost Suppe / Lun ret aften

    Mandag

    Millionbøf med kartoffelmos & rødbeder

    Alliancegrød

    Græskarsuppe

    Tirsdag

    Kylling Danoise

    Risengrød med kanelsukker

    Broccoligratin

    Onsdag

    Dagens fisk

    Citronfromage

    Æggekage med tomat & purløg

    Torsdag

    Medisterpølse med rødkål, hvide kartofler & sovs

    Æblekage med ribsgele

    Peberfrugtsuppe

    Fredag

    Krebinet med stuvet blomkål

    Frugtsalat med råcreme

    Butterdejsstang

    Lørdag

    Mørbradgryde med urtemos

    Pandekage med orangesovs

    Osteanretning med druer & kiks

    Søndag

    Ribbensteg med agurkesalat & smørstegte kartofler

    Hjemme lavet is

    Suppe med urter & kødboller

    Menu uge 39 Varm ret frokost Biret frokost Suppe / Lun ret aften

    Mandag

    Chili con carne med løse ris

    Blommegrød

    Tomatsuppe med kødboller

    Tirsdag

    Svensk pølseret 

    Mannagrød 

    Squashgratin

    Onsdag

    Bankekød med mos

    Appelsinfromage

    Tærte med peberfrugt

    Torsdag

    Dagens fisk

    Frugtsalat med vaniljecreme

    Leverpostej med bacon & champignon

    Fredag

    Kalvelever med bløde løg & surt

    Æblekage

    Tartelet med skinke & ærter

    Lørdag

    Boeuf ala mode

    Chokolademousse

    Forårsrulle med sursødsovs

    Søndag

    Svinekam stegt som vildt

    Osteanretning

    Svampesuppe