Gå til hovedindhold
Du er her:

Menuplaner

Ugentlige menuplaner for Solgårdens beboere og cafégæster.

Ret til ændringer forbeholdes.

Menuplan

Menu
uge 51

Varm ret

Biret frokost

Lun ret aften

Pålæg

Mandag

Rødvinsbolognaise med hvide kartofler

Risengrød med kanelsukker

Legeret kålsuppe

- Chilisild

- Æggesalat

Tirsdag

Kalkuncuvette marineret i soja og hvidløg.

Honningroulade

Tærte med skinke og kartofler

- Torskerognssalat

- Kartoffelspegepølse

Onsdag

Stroganoff med kartoffelmos

Jordbærtrifli

Spinatgratin

- Æg og rejer

- Pateé med pickless

Torsdag

Dagens fisk

Panna cotta med passionsfrugt

Delle med rødkål

- Skinke og italiensk salat

- Sylte med rødbeder og sennep

Fredag

Pestobagt kylling med stegte svampe

Frugtsalat med råcreme

Pizzasnegl

-Herregårdssalat

- Rullepølse med sky og løg

Lørdag

Kalvesteg med champignon a la creme

Hjemmelavet nougatparfait

Cremet tomatsuppe

-Stegte sild med løg

- Leverpostej med champignon

Søndag

Krebinet med stuvet spinat.

Chokolademousse

Pulled pork med coleslaw

-Fisketerrin med sauce verte
-Roastbeef med remoulade og ristede løg

Menu uge 52

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

Varm ret

Nakkekam med sennepssauce

Traditionel julemiddag

Svinemørbrad med svampe a la creme

Glaseret skinke med grønlangkål

Kalkunsaute med ris

Frankfurter med varm kartoffelsalat

Shepards pie

Biret

Allincegrød

Ris a la mande med kirsebærsovs

Brownie med flødeskum

Pandekager med syltetøj

Hyldebærsuppe

Ferskner med råcreme

Vafler med bærskum

Lun ret

Medister med surt

Aspargessuppe

Deller med rødkål

Leverpostej med champignon

Æggekage med tomat & purløg

Ærtepuresuppe

Karrykål

Pålæg

-Æg & rejser
-Kylling med spinat

-Røget laks med æggestand
-Paté med cornichoner
-Brie

-Karrysild med æg
-Hønsesalat
- Sylte

-Julesild
-Gravad laks med rævesovs
-Ost med druer

-Fisketerrin med sauce verte
-Spegepølse med løg & sky

-Roastbeef med remoulade
- Leverpostej med rødbeder

-Flæskesteg med surt
- Cervalatpølse med pickles