Gå til hovedindhold
Du er her:

Menuplaner

Ugentlige menuplaner for Solgårdens beboere og cafégæster.

Uddrag af menuplan

Uge 47

Dato

Varm mad

Biret

Mandag

22. november 2021

Boller i selleri med purløgspistou og most kartoffel

Kirsebærmousse

Tirsdag

23. november 2021

Hane i vin med bacon, svampe og græskarrisotto

Blommetrifli med madeira

Onsdag

24. november 2021

Rosmarinstegt grisebov, rodfrugter, skysovs og ovnbagte kartofler

Risengrød med kanelsukker

Torsdag

25. november 2021

Dagens fisk

Lune vafler med dagens is

Fredag

26. november 2021

Hvid lasagne med porre, kål, svampe og kylling

Kærnemælksfromage med frugtsauce

Lørdag

27. november 2021

Gammeldags oksesteg, bønner, rødløg, skysovs, ribsgele

Pære Belle Helene med chokolade og vaniljeis

Søndag

28. november 2021

Glaseret skinke med grønlangkål og brunede kartofler

Æbleskiver med syltetøj og flormelis

Uddrag af menuplan

Uge 48

Dato

Varm mad

Biret

Mandag

29. november 2021

Medister med rødkål, brun sovs og kartofler

Alliancegrød med fløde

Tirsdag

30. november 2021

Boller i karry med basmatiris og chutney

Havtornmousse

Onsdag

1. december 2021

Dagens fisk

Risengrød med smør og kanelsukker

Torsdag

2. december 2021

Grøntsagsdeller, citronbraiseret savoykål og stuvet kartoffel

Pandekage med sveskeis

Fredag

3. december 2021

Krydderurtemarineret kalkun i cremet pasta med parmesan og purløg

Spejlæg med makronskum

Lørdag

4. december 2021

Mørbradgryde med champignon, bacon, perleløg og most kartoffel

Ris a la mande med kirsebærsauce

Søndag

5. december 2021

Hakkebøf med bløde løg, agurkesalat, sovs og kartofler

Æbleskiver med syltetøj og flormelis