Gå til hovedindhold
Du er her:

Menuplaner

Ugentlige menuplaner for Solgårdens beboere og cafégæster.

Uddrag af menuplan

Uge 37

Dato

Varm mad

Biret

Mandag

13. september 2021

Moussaka med græsk salat

Lun hybensuppe med flødeskum

Tirsdag

14. september 2021

Kalkunballotine med svampe, spinat, citronsauce og kartofler

Bærcrumble med vanilje fraiche

Onsdag

15. september 2021

Karbonade med efterårsstuvning og purløgskartofler

Stjernekugler

Torsdag

16. september 2021

Dagens fisk

Citronfromage

Fredag

17. september 2021

Mørbradbøf med bløde løg, agurkesalat, sovs og kartofler

Stikkelsbærgrød med fløde

Lørdag

18. september 2021

Braiseret oksetykkam, bagte rødbeder og urtemos

Husets is med vafler

Søndag

19. september 2021

Ribbensteg med rødkål, sovs og brune kartofler

Marengsfuglereder med frugtskum

Uddrag af menuplan

Uge 38

Dato

Varm mad

Biret

Mandag

20. september 2021

Coq au vin med persillemos

Æblecrumble med makroncreme

Tirsdag

21. september 2021

Ølbraiseret svinebov med bønner, skysovs og citronrisotto

Hindbærmousse

Onsdag

22. september 2021

Dagens fisk

Druer marineret i pernod med chantillycreme

Torsdag

23. september 2021

Brunkål med medister, sennep, rødbede og kartofler

Fløderand med mangosauce

Fredag

24. september 2021

Kyllingefrikadeller med tzatziki og stegte kartofler

Tutti frutti is med vaffelrør

Lørdag

25. september 2021

Culotte med bagte rodfrugter og madagascarpebersauce

Rombudding med nøddeknas

Søndag

26. september 2021

Biksemad med bearnaise og rødbede

Kold solbærsuppe med vaniljecreme

Uddrag af menuplan

Uge 39

Dato

Varm mad

Biret

Mandag

27. september 2021

Frikadeller med stuvet savoykål og kartofler

2 slags ost med druer

Tirsdag

28. september 2021

Sesamstegt kalkunbryst, grønt sauté og kartofler

Jordbærtrifli

Onsdag

29. september 2021

Dagens fisk

Pære belle Helene med vaniljeis

Torsdag

30. september 2021

Hjerter i flødesovs med kartoffelmos

Solbærmousse

Fredag

1. oktober 2021

Hvid lasagne med kylling, porre, kål og svampe

Æbletærte med fed creme fraiche

Lørdag

2. oktober 2021

Flæskesteg med rødkål, sovs og kartofler

Lun pandekage med rom-rosin og mandler

Søndag

3. oktober 2021

Pariserbøf med klassisk garniture

Citronfromage