På denne side vises en oversigt over den varme ret samt biretten, hvilket er de samme som serveres i caféen. Den fulde menuplan der også viser pålæg m.m. om aftenen, findes på de enkelte afdelinger.
Spørgsmål vedr. allergener - kontakt personalet.
Ret til ændringer forbeholdes.
Uddrag af menuplan uge 30
Dato |
Varm ret |
Biret |
---|---|---|
Mandag 22. juli | Forloren hare med surt |
Jordbærkoldskål med dykænder |
Tirsdag 23. juli | Butterchicken med ris |
Panna cotta |
Onsdag 24. juli | Medisterpølse med sommergrønt |
Grød med fløde |
Torsdag 25. juli | Dagens fisk |
Citronfromage |
Fredag 26. juli | Skinke med flødekartofler |
Is |
Lørdag 27. juli | Oksesteg med glaserede løg og bønner |
Tunmousse |
Søndag 28. juli | Moussaka med lam og tzatziki |
Belgiske vafler |
Uddrag af menuplan uge 31
Dato |
Varm ret |
Biret |
---|---|---|
Mandag 29. juli | Millionbøf med mos |
Alm. koldskål med tvebakker |
Tirsdag 30. juli | Frikadeller med stuvet sommerkål |
Grød |
Onsdag 31. juli | Dagens fisk |
Fromage |
Torsdag 1. august | Kogt bacon med sauteret spinat og hvide kartofler |
Jordbær med fløde |
Fredag 2. august | And i sur-sød sauce |
Lakserilette |
Lørdag 3. august | Svinebryst med brunede kartofler |
Pandekager |
Søndag 4. august | Græsk farsbrød med tomatsalat |
Æblekage |