Gå til hovedindhold
Du er her:

Menuplaner

På denne side vises en oversigt over den varme ret samt biretten, hvilket er de samme som serveres i caféen. Den fulde menuplan der også viser pålæg m.m. om aftenen, findes på de enkelte afdelinger.

Spørgsmål vedr. allergener - kontakt personalet.

Ret til ændringer forbeholdes.

Påskemenu

  • Torsdag den 6. april 2023

    Frokost

    Påskeplatte med karrysild, varmtrøget laksesalat, æg og rejer, tartelet med skinkefrikassé samt frikadelle med hjemmelavet agurkesalat.

    Aften

    Aspargessuppe med kødboller og flutes.

  • Fredag den 7. april 2023

    Varm ret

    Langtidsstegt lammekølle med ratatouille og flødekartofler

    Dessert

    Citronfromage

    Lun ret

    Skidne æg med mild sennepssauce

  • Lørdag den 8. april 2023

    Frokost

    Lasagne med tomatsalat

    Aften

    Kolde fade med pålæg.

    Påskefrikadelle med vagtelæg

  • Søndag den 9. april 2023

    Frokost

    Rullesteg med svesker, flødesauce, asier og hvide kartofler

    Aften

    Kolde pålægsfade

    Lun ret

    Spinattærte

  • Mandag den 10. april 2023

    Frokost

    Gravad laks med rævesovs
    Hjemmelavet hønsesalat
    Roastbeef med grov remoulade, ristede løg og peberrod
    Lun leverpostej med champignon og bacon
    Brie med druer

    Aften

    Champignonsuppe med hjemmebagt brød

Uddrag af menuplan uge 12

Dato

Varm ret

Biret

Mandag 20. marts

Brændende kærlighed med rødbeder

Alliancegrød

Tirsdag 21. marts

Italiensk kyllingefarsbrød

Nougatmousse

Onsdag 22. marts

Boller i selleri

Frugtsalat i vanillesirup

Torsdag 23. marts

Dagens fisk

tiramisu

Fredag 24. marts

Hamburger med mixet salat

Pistacia panna cotta

Lørdag 25 marts

Kalvesauté marengo

Chokoladeskål med hvid chokolademousse

Søndag 26. marts

Hamburgerkotelet med stuvet spinat

Pandekage med orangesauce

Uddrag af menuplan uge 13

Dato

Varm ret

Biret

Mandag 27. marts

Chili con carne

Grød

Tirsdag 28. marts

Høns i asparges med små hvide kartofler

Appelsinfromage

Onsdag 29. marts

Dagens fisk

Honningmelon med nøddeknas

Torsdag 30. marts

Brunkål med røget flæsk

Bondepige med slør

Fredag 31. marts

Herrregårdsbøf med bearnaise

Hyldebærsuppe med æbler

Lørdag 1. april

Kotelet i fad

Fuglereder med bærkompot

Søndag 2. april

Gammeldags oksesteg med bønner og perleløg

Is med vafler