Gå til hovedindhold
Du er her:

Menuplaner

På denne side vises en oversigt over den varme ret samt biretten, hvilket er de samme som serveres i caféen. Den fulde menuplan der også viser pålæg m.m. om aftenen, findes på de enkelte afdelinger.

Spørgsmål vedr. allergener - kontakt personalet.

Ret til ændringer forbeholdes.

Uddrag af menuplan uge 9

Dato

Varm ret

Biret

Mandag 26. februar

Millionbøf med mos

Rødgrød med fløde

Tirsdag 27. februar

Kalkuncuvette med timiankartofler

Ostefad med kiks

Onsdag 28. februar

Dagens fisk

Rosinbolle

Torsdag 29. februar

Okseragout med løvstikke og mos

Æblesnitte

Fredag 1. marts

Helstegt kylling Danoise

Croissant med hønsesalat

Lørdag 2. marts

Karrykål med svinekød og hvide kartofler

Romfromage

Søndag 3. marts

Oksespidsbryst med peberrodssauce

Hindbæris

Uddrag af menuplan uge 10

Dato

Varm ret

Biret

Mandag 4. marts

Boller i karry med løse ris

Grød

Tirsdag 5. marts

Lasagne med mixet salat

Fødselsdagsbolle

Onsdag 6. marts

Frikadeller med stuvede ærter og gulerødder

Portvinsfromage

Torsdag 7. marts

Fiskefrikadeller med citron og remoulade

Frugtsalat

Fredag 8. marts

Ribbenssteg med hvide kartofler og rødkål

Croissant med tunsalat

Lørdag 9. marts

Bankekød med mos og rødbeder

Nougatis

Søndag 10. marts

Braiseret grillkølle med coleslaw

Pandekage med appelsinsovs