På denne side vises en oversigt over den varme ret samt biretten, hvilket er de samme som serveres i caféen. Den fulde menuplan der også viser pålæg m.m. om aftenen, findes på de enkelte afdelinger.
Spørgsmål vedr. allergener - kontakt personalet.
Ret til ændringer forbeholdes.
Uddrag af menuplan uge 17
Dato |
Varm ret |
Biret |
---|---|---|
Mandag 22. april | Pasta Bolognaise med parmesan |
Risengrød med kanelsukker |
Tirsdag 23. april | Carapulka med mos |
Vanilje panna cotta |
Onsdag 24. april | Dagens fisk |
Fersken med råcreme |
Torsdag 25. april | Kyllingeterrin med hvide kartofler og tomatsauce |
Chokolademousse |
Fredag 26. april | Kalvehjertesauté |
Appelsinfromage |
Lørdag 27. april | Flæskesteg med rødkål |
Frugtsalat med råcreme |
Søndag 28. april | Medisterpølse med surt og brun sauce |
Hjemmelavet is |
Uddrag af menuplan uge 18
Dato |
Varm ret |
Biret |
---|---|---|
Mandag 29. april | Græsk farsbrød med tzatziki og hvide kartofler |
Fløjlssuppe |
Tirsdag 30. april | Gullasch med mos |
Chokolademousse |
Onsdag 1. maj | Kalkunfrikadelle med persillekartofler |
Øllebrød med flødeskum |
Torsdag 2. maj | Dagens fisk |
Frugtsalat vendt i creme |
Fredag 3. maj | Karbonade med stuvet grønt |
Croissant med hønsesalat |
Lørdag 4. maj | Rødvinsmarineret kamsteg med urtemos |
Citronfromage |
Søndag 5. maj | Frikadeller med kold kartoffelsalat |
Pandekage med chokoladesauce |