Gå til hovedindhold
Du er her:

Menuplaner

På denne side vises en oversigt over den varme ret samt biretten, hvilket er de samme som serveres i caféen. Den fulde menuplan der også viser pålæg m.m. om aftenen, findes på de enkelte afdelinger.

Spørgsmål vedr. allergener - kontakt personalet.

Ret til ændringer forbeholdes.

Uddrag af menuplan uge 17

Dato

Varm ret

Biret

Mandag 22. april

Pasta Bolognaise med parmesan

Risengrød med kanelsukker

Tirsdag 23. april

Carapulka med mos

Vanilje panna cotta

Onsdag 24. april

Dagens fisk

Fersken med råcreme

Torsdag 25. april

Kyllingeterrin med hvide kartofler og tomatsauce

Chokolademousse

Fredag 26. april

Kalvehjertesauté

Appelsinfromage

Lørdag 27. april

Flæskesteg med rødkål

Frugtsalat med råcreme

Søndag 28. april

Medisterpølse med surt og brun sauce

Hjemmelavet is

Uddrag af menuplan uge 18

Dato

Varm ret

Biret

Mandag 29. april

Græsk farsbrød med tzatziki og hvide kartofler

Fløjlssuppe

Tirsdag 30. april

Gullasch med mos

Chokolademousse

Onsdag 1. maj

Kalkunfrikadelle med persillekartofler

Øllebrød med flødeskum

Torsdag 2. maj

Dagens fisk

Frugtsalat vendt i creme

Fredag 3. maj

Karbonade med stuvet grønt

Croissant med hønsesalat

Lørdag 4. maj

Rødvinsmarineret kamsteg med urtemos

Citronfromage

Søndag 5. maj

Frikadeller med kold kartoffelsalat

Pandekage med chokoladesauce