På denne side vises en oversigt over den varme ret samt biretten, hvilket er de samme som serveres i caféen. Den fulde menuplan der også viser pålæg m.m. om aftenen, findes på de enkelte afdelinger.
Spørgsmål vedr. allergener - kontakt personalet.
Ret til ændringer forbeholdes.
Påskemenu
-
Torsdag den 6. april 2023
Frokost
Påskeplatte med karrysild, varmtrøget laksesalat, æg og rejer, tartelet med skinkefrikassé samt frikadelle med hjemmelavet agurkesalat.
Aften
Aspargessuppe med kødboller og flutes.
-
Fredag den 7. april 2023
Varm ret
Langtidsstegt lammekølle med ratatouille og flødekartofler
Dessert
Citronfromage
Lun ret
Skidne æg med mild sennepssauce
-
Lørdag den 8. april 2023
Frokost
Lasagne med tomatsalat
Aften
Kolde fade med pålæg.
Påskefrikadelle med vagtelæg
-
Søndag den 9. april 2023
Frokost
Rullesteg med svesker, flødesauce, asier og hvide kartofler
Aften
Kolde pålægsfade
Lun ret
Spinattærte
-
Mandag den 10. april 2023
Frokost
Gravad laks med rævesovs
Hjemmelavet hønsesalat
Roastbeef med grov remoulade, ristede løg og peberrod
Lun leverpostej med champignon og bacon
Brie med druerAften
Champignonsuppe med hjemmebagt brød
Uddrag af menuplan uge 12
Dato |
Varm ret |
Biret |
---|---|---|
Mandag 20. marts | Brændende kærlighed med rødbeder |
Alliancegrød |
Tirsdag 21. marts | Italiensk kyllingefarsbrød |
Nougatmousse |
Onsdag 22. marts | Boller i selleri |
Frugtsalat i vanillesirup |
Torsdag 23. marts | Dagens fisk |
tiramisu |
Fredag 24. marts | Hamburger med mixet salat |
Pistacia panna cotta |
Lørdag 25 marts | Kalvesauté marengo |
Chokoladeskål med hvid chokolademousse |
Søndag 26. marts | Hamburgerkotelet med stuvet spinat |
Pandekage med orangesauce |
Uddrag af menuplan uge 13
Dato |
Varm ret |
Biret |
---|---|---|
Mandag 27. marts | Chili con carne |
Grød |
Tirsdag 28. marts | Høns i asparges med små hvide kartofler |
Appelsinfromage |
Onsdag 29. marts | Dagens fisk |
Honningmelon med nøddeknas |
Torsdag 30. marts | Brunkål med røget flæsk |
Bondepige med slør |
Fredag 31. marts | Herrregårdsbøf med bearnaise |
Hyldebærsuppe med æbler |
Lørdag 1. april | Kotelet i fad |
Fuglereder med bærkompot |
Søndag 2. april | Gammeldags oksesteg med bønner og perleløg |
Is med vafler |