Gå til hovedindhold
Du er her:

Velkommen

Velkommen på plejecentret - dit nye hjem

Dit hjem - din hverdag

Du er flyttet ind i dit nye hjem, så de fysiske rammer for hverdagen er ændret, men indholdet kan stadig være, som du godt kan lide det og er tryg ved. Du skal have den hjælp, du har brug for. En hjælp som gives som hjælp til selvhjælp, hvor du selv er med til at tilrettelægge hjælpen, og hvor du selv er aktiv med at udføre de opgaver, der kan lade sig gøre.

Måltider

Dagen starter til duften af friskbrygget kaffe, uanset om du er den morgenfriske, der ønsker at starte dagen tidligt, eller du gerne vil sove længe, det er helt op til dig, der er morgenkaffe til alle.

Når sulten melder sig, samarbejder vi med kokke, der laver frisk mad fra bunden. Der er mulighed for individuel diæt, og maden er ernæringsrigtig og tilberedt af kokke og det dygtige køkkenpersonale. Frisk mad fra bunden vil bl.a. sige at brødet er friskbagt, marmeladen hjemmesyltet og kartoflerne er friskkogte.

Familie og pårørende

Din familie og pårørende er altid velkomne, akkurat som i din tidligere bolig. Familieaktiviteter skaber liv og stemning til glæde for alle på plejecentret. Derfor opfordrer vi også til, at fællesarealerne frit benyttes, og vi bestræber os på at indrette fællesarealerne til alles ønsker og behov.

Vi ser familie og pårørende som en ressource, hvor vi i fællesskab sætter ønsker og gode ideer på dagsordenen.

Fødselsdage og mærkedage

Fødselsdage kan markeres på mange forskellige måder, men det er dit eget valg. Personalet vil være behjælpelig med at planlægge dagen, sammen med dig og din familie.

Nye venner

På plejecentret opstår der spontant nye venskaber mellem mennesker, og du vil også opleve at indgå i små og store fællesskaber. Du vælger selv dine nye bekendtskaber, men vi støtter meget gerne op omkring mødet, alt efter ønsker og interesser.

Aktiviteter

Det er vigtigt at være aktiv og at få oplevelser - også når du er flyttet på plejehjem.

Om du er til gåture, kortspil, håndarbejde eller noget helt fjerde, vil vi gøre vores bedste for at du kan fortsætte med disse aktiviteter. På plejecentret er der en række aktivitetstilbud, der annonceres for en måned ad gangen. Så sig endelig til, hvis der er noget, du gerne vil deltage i, eller hvis du har forslag til nye tiltag, så finder vi sammen ud af det.

Frivillige

Der er mange frivillige kræfter, der ønsker at støtte op omkring et aktivt og værdifuldt liv på plejecentret. Vores frivillige arrangerer bankospil og underholdning til stor glæde for mange i hverdagen. Vi værdsætter frivilligheden, men det er naturligvis altid et tilbud.